Izlet u NP Plitvice
Posjetite naš najstariji nacionalni park i saznajte zašto ga godišnje posjeti više od milijun posjetitelja

KAYAK, RAFT OR MINI-RAFT

  • KAYAK, RAFT OR MINI-RAFT
  • KAYAK, RAFT OR MINI-RAFT
  • KAYAK, RAFT OR MINI-RAFT

Kayak, raft or mini-raf(ovisno o vodostaju Mrežnice)

          CIJENA PO OSOBI 30€ 

Koristimo profesionalne SOTAR rafting čamce kapaciteta do 10 osoba, svaki čamac ima iskusnog vodiča-skipera zaduženog za uvježbavanje i sigurnost posade. U čamcu je i vodonepropusna vreća ili kontejner (bačva) za foto aparate i slično. Svaki sudionik dobije veslo i prsluk za plivanje, u slučaju hladnijeg i vjetrovitijeg vremena zaštitnu opremu. Ako se radi o kanu/kajak izletu koristimo Hypalon kajake Gumar - model za dvije odrasle osobe i jedno dijete. Kajaci su vrlo stabilni i jednostavni za korištenje. Svaka grupa ima jednog ili dva vodiča (ovisno o veličini grupe).

 

Intinerar:

09:30 Dolazak u destinaciju
10:00 Vožnja do startne točke na rijeci
10:30 Upute i pripreme za spust
11:00 Avantura počinje
15:00 Kraj avanture

 

Polasci i dostupnost:

01.04-31.10. (svaki dan)
 

Rezervacija min. dan prije
 

Dodatne informacije:

S obzirom na klimatske uvjete, predlažemo da sa sobom ponesete majicu (za hladnijeg vremena majicu dugih rukava), kupaći kostim, ručnik, rezervne čarape, sandale ili tenisice za vodu, kapu, kremu, sunčane naočale (privežite ih uzicom), za zaštitu od sunca te fotoaparat. Također predlažemo da ponesete rezervnu odjeću i obuću.

Neophodno je da svi sudionici znaju plivati i da se pridržavaju uputa vodiča-skipera kako ne bi u opasnost doveli sebe i suputnike. Skiper ima obavezu i pravo da ne dozvoli ukrcavanje u čamac osobama za koje je ocijenio da su pod utjecajem alkohola ili narkotika. Novac u tom slučaju ne vraćamo.

 

Kontaktirajte nas!

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka: