Izlet u NP Plitvice
Posjetite naš najstariji nacionalni park i saznajte zašto ga godišnje posjeti više od milijun posjetitelja

O nama

Dobro došli na naše stranice! :)

Petro-Rastoke je novootvorena turistička agencija smještena u samom srcu slikovitog vodeničarskog naselja Rastoke, nadomak Grada Slunja.

Čarobno okruženje isprepleteno jedinstvenim skladom prirode i ljudskog čimbenika, kroz šum vode i prekrasnih slapova ispričat će Vam priču koju ćete s mnoštvom dojmova prepričavati bližnjima.

Mi kao agencija, prvenstveno u ulozi organizatora i posrednika putovanja, svojim djelovanjem nastojimo Vas kao buduće posjetitelje voditi tragovima te iste priče.

Naše ljubazno osoblje će na profesionalan i brižan način nastojati prilagoditi sadržaje i programe upravo Vašim željama i potrebama. Obratite nam se s povjerenjem, otkrijte nam svoje interese i hobije i samim time sudjelujte u kreaciji savršenog odmora skrojenog baš po Vašoj mjeri. 

Sudeći prema raznolikosti destinacija i dodatnih sadržaja i aktivnosti koje nudimo, kao i onih koje ćemo tek uvrstiti u svoju ponudu, vjerujemo da će svatko moći izabrati nešto za sebe i samim time odabrati upravo nas.

 


 

Turistička agencija Petro-Rastoke je ovlaštena agencija koja svoju djelatnost obavlja na internetu www.petro-rastoke.hr i na adresi Rastoke 22, 47240 Slunj, Hrvatska. Za bilo kakve informacije možete nas kontaktirati na broj telefona +385 (0)47/777-159 ili na e-mail: info@petro-rastoke.hr

Turističku djelatnost vodimo sa neprestanim rastom poslovanja, nadograđujući znanje i osobno iskustvo, te birajući najkvalitetnije destinacije.

Cilj turističke agencije Petro-Rastoke je zadovoljiti i ostvariti želje svakog pojedinog gosta sa posebnom pažnjom kao i aktivno sudjelovati u obogaćivanju ponude ovoga jedinstvenog i predivnog kraja.
 


Petro, obrt za ugostiteljstvo i turistička agencija
vl. Milan Petrović
OIB: 67917838904
Rastoke 29A, Slunj

 

IP: Petro-Rastoke turistička agencija
ID: HR-AB-47-04030900324

Adresa: Rastoke 22, 47240 Slunj, Hrvatska
Telefon: 047/777-159  
E-mail: info@petro-rastoke.hr